klik ok!!

Followers

Wednesday, March 16, 2011

*cool wif sunglass!*


jalan2 dan termasuk la pulak ke page P.i.n.K.y MoMMa
and blognya sudah sememangnya pink..
i likeeeeeee..
hihi..
lepas tu terbaca pulak tentang contest ni..
ct pun nak join la jugakkan..
suka sebab berkaitan dengan gambarkan..
maklumlah..
ct ni suke bergambar..
hihi...
bawah ni banner berkaitan contest tu yang wajib diletakkan oleh peserta :
yang ni tak da sapa2 yang tag ct.. sebab ct masuk sendiri..
hihi~~ (suka sangat jelajah blog orang.. tu lah pasalnya) kuikui
nak tau gambar apa yang ct nak letakkan?
Jeng~ Jeng~ Jeng..
~~~~~~~~
~~~~~~
~~~~
~~
~
apa macam kekawan? ok x?
hihi..
ct suka gambar ni.. hihi( tak malukan cakap macam ni)
urmm...
gambar ini diambil masa nak pergi kenduri kahwin mak angkat ct punya saudara..
(sempat lagi ct ni ambil gambar) (>.<)
antara syarat nak masuk ni kena tag 2 orang..
tapi ct dengan berbesar hati nak tag 3 orang lah..
bolehkan P.i.n.K.y MoMMa ?
ahakz....
orang yang sangat bertuah tersebut adalah :

4 comments:

  1. kak pinky dtg adik!
    thanx sudi join ya =)

    sebenarnya dtg nk bg tisu..tak mo la nangis2..nnt x comel tau yang..

    eppy blogging ya =)
    hugs~

    ReplyDelete
  2. alamak.. pinky mamma da terjah.. alo.. kantoi sudah.. haha.. tp seyes.. best tu klo ade anak cakap gitu ngn kita.. huhu

    ReplyDelete
  3. no poblem syg..kalau bkn kerna GA or contest pun..kalau kamu komen di page akak..akan akak terjah..mana boleh pilih2 bulu kan..kite smua sama =)

    take care dear~

    ReplyDelete
  4. haha.. betoi2.. kita semua sama.. hihi.. TQ bg nasihat..

    ReplyDelete