klik ok!!

Followers

Monday, March 14, 2011

BEN ASHAARI : BLOGGER IKUT NEGERI KELAHIRAN


BANNER BEN ASHAARI

tengah asyik bersantai-santai menjelajah blog kawan-kawan tiba-tiba terbaca tentang segmen daripada abang ben ni pulak.. apa lagi.. dalam sebuk mencari information untuk buat assignment sempat pulak ct join pilak kan.. hihi (sebenarnya tengah pening kepala... tak reti nak buat assignment ni.. hahha)

tanpa menbuang masa mari kita tengok soalan yang ditanya oleh abang ben & jawapan daripada ct pula ya... jom~~~~ ZZzzzaaassss (konon-konon type laju-laju la pulak kan)

SILA CERITAKAN LATAR BELAKANG ANDA

ini adalah soalan cepu cemas yang pertama.. haha.. urm....

nama panggil ct ja..

seorang gadis kelahiran daripada Kuala Lumpur..

menetap di Ampang selangor..

belajar di kedah..( banyak juga negeri ct letakkan..) hihi

lahir pada 10hb November..

single & available (haha.. perlukah???) lalala~~

baru dalam alam blogger ni.. (tu yang blog pun tak berapa chomey lagi tu)

friendly ( so sesape yang nak berkawan tu boleh ja tapi ada limitnya ya.)hihi

happy go lucky (tapi kalau time marah... jaga2 ya cik Salmah) kuikui


PROFESION ANDA SEKARANG

soalan cepu cemas yang kedua ini paling senang nak jawap.. hahaha..

ct adalah seorang student..

mengambil jurusan pengurusan perniagaan dengan kepujian..

tempat......

sintok, kedah (rasanya orang dapat tahu kan university apa yang ada di sintok, kedah itu kan?) huhu


BLOG FAVOURITE ANDA

soalan cepu cemas yang sukar dijawap oleh ct..

bagi ct, ct layan ja blog-blog yang ct baca..

hihihi..

tak da nak demand2 ni.. sebab ct pun baru ja join buat blog ni kan...

tapi kira mana yang ct follow tu kira ct berminat kan.. hihi


BLOG YANG ANDA TAK SUKA MASUK..... KENAPA?

setakat ni tak da lagi yang tak suka.. tapi malas sikit nak masuk tu ada la.. mana-mana blog yang susah nak loading.. lambat ja.. & agak2 memang tak le masuk tu ct blah dulu la kan.. (maleh den nak layannyo)


IMPIAN ANDA TERHADAP BLOG ANDA...

soalan cepu cemas yang terakhir.. hihi..

impian ct?

urmm.. banyak...hhahaha

tapi antaranya nak buat blog yang lagi smart dan chantek gitu~~...

nak banyakkan kawan2..

nak jadikan blog ni rakan2 lain suka baca..

so... pada sesapa yang sudi jadi my sifu tu boleh la ajar mana-mana yang patut ya...

ahakzz.... ;)


design by:
nitie

26 comments:

  1. salam kenaln gak...dr selangor..jom singgah.

    ReplyDelete
  2. ramai juga org sel ni..
    sama la kite..=)
    salam kenal..
    moga impian tu tercapai..=)

    http://jarijemariemas.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

    ReplyDelete
  3. norfa: wah.. jauh tu... ganu mari.. hihi.. salam perkenalan ;))

    ayu: ade geng ni.. sama negeri.. haha

    ReplyDelete
  4. nour akmal: tau x pa.. ramai gak dr slangr... Tq na.. pray 4 me.. hihi

    ReplyDelete
  5. smoga impian awk trcapai!! :) http://geekintherainbow.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. prince blogger kuala lumpur..
    datang dari segmen abg ben..
    maap la ye...prince ni newbiee lagi...:)

    ReplyDelete
  7. ifa: TQ.. i'll visit ur blog

    prince: same r.. br gak

    ReplyDelete
  8. salam,
    mengunjungi rakan2 segmen blogger ikut negeri;)

    apisv2 ikut negeri johor

    ReplyDelete
  9. salam...dtg melawat dr BA punye segmen..jom jengok cni lak--- >

    http://nadiemsharmz.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

    ReplyDelete
  10. pisy2 & nadiemsharmz salamat melawat... ;)

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum.. aii.. Nadh orang utagha la.. Nadh dari Penang. salam lawat dari Blog enchik Ben. Salam kenai noh.. jumpa2 tu tegoq2 la noh.. ;)

    ReplyDelete
  12. salam kenal dari blog BA

    mai la singgah sini erk

    http://azrinzfamily.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

    p/s follow u

    ReplyDelete
  13. frame+lenses : walaikummussalam.. hihi.. doQ loghat utagha r kita ya.. InsyaAllah.. kalo jumpa tgoQ2 la na.. hihi

    chekgu azrine: comey r pix pink mommy tuh.. i like~~ salam perkenalan jge

    ReplyDelete
  14. 0rang k0lumpo datang menjengah...
    berjiran rupanye...

    ReplyDelete
  15. solo molo: aiyak.. unik tu nama nih.. hihi... jengah r.. silakan ;)

    ReplyDelete
  16. salam kenal dari rakan senegeri..hee..bile free leh lepak2..da follow..jom singgah sini...(^__^)

    http://kayriearies.blogspot.com/2011/03/segmen-ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

    ReplyDelete
  17. salam perkenalan juga.. insyaAllah.. hihi.. ok ct mau singgah ni.. hihi

    ReplyDelete
  18. jauh ct menuntut ilmu sampai ke kedah nun..:) amek jurus biz mgt ye? same la ngan akak..:)

    meh ke rumah..
    ~ketinggalan zaman~
    keep in touch ye..♥♥♥

    ReplyDelete
  19. alahai..
    sedey bangat! nak join tp dah habesh! :P

    ReplyDelete
  20. dda ly: hihi.. tu r.. da ayah suh blaja kat kedah.. xpa r.. krna ayah sanggup berkorban r kiranya.. hihi..

    n0yul: aah.. kte tau pn mmg tros wat.. hukhuk

    ReplyDelete
  21. slmt bknalan.
    singgah dari segmen BA.
    n terus follow kamu ct^^

    semoga berjaya bergelar graduan uum :)

    jemput baca

    sambal ketuk langkah demi langkah

    http://mamaglamdiva.blogspot.com/2011/03/samba-kotuk-omak-den-langkah-domi.html

    ReplyDelete
  22. ahakz.. tQ kak.. da tgk n follow da.. ase lapaQ pulak tgk blog tuh.. hahaha

    ReplyDelete
  23. Wohoo..blogger dari Selangor!!...Hi...ngee

    ReplyDelete
  24. salam perkenalan dari orang melaka...
    datang dari belog abg ben...
    jemput la singgah ye...=)

    http://geekzster.blogspot.com/

    ReplyDelete
  25. lulu: hye..

    kei seichi.. ok.. akan singgah ni.. hihi

    ReplyDelete