klik ok!!

Followers

Sunday, May 1, 2011

EKIN VS FIEZA & MAKAN2 TIME

AS SALAM~~
hye semua.. apa khabar?
hurm.. da lama sangat ct tak up date blog.. windu bangat nak mencoret2 blog ni ngan cerita ct.. hihi..
hurm.. rini ct just nak cerita tentang abang wan a.k.a bos tempat kerja part time ct p belanja anak-anak buah dia p makan kat kuala perlis...
ni pun sempena cik fieza nak balik ganu balik..
nak sambung study...
hihi.. mungkin nak uruskan mana-mana yang patot kot..
hurm.. cik fieza ni ada kakak yang kerja part time gak kat sini..
nama kakak dia cik ekin..
nak tengok tak muka depa?

jeng3~~~
inilah cik ekin dan cik fieza... comeykan?

aish.. rindu pulak nak nyakat cik fieza ni.. hihi..
cik ekin ada lagi.. so le kacau lagi r kan.. hahahaa
ok kita sambung balik cerita p makan tu..
masa nak p makan tu... kereta sewa yang kami sewa tuh le pulak lambat kan..
geram lak.. ngee~~
so elok2 plan nak saing, terpaksalah cancel..
p asing2.. kalau tak mesti syok konvoi reramai kan.. hukhuk
hurm..
ni restoran komalaut dari pintu masuk

so disebabkan kitorang sampai lewat.. abang wan dah pesankan awal2 lah makanan..
kami yang lewat ni sampai teros ngap~~ ja r..
sekali sampai2..
tu dia....
abang wan order.. tak hengat tu..
banyak gilak lauk.. meja ct duduk ade 4 orang ja.. ct,dayah,fieza n ekin..
tapi lauk tok setiap meja macam tok 10 orang kowt..
ni antara lauk yang dipesan.. ni ada lagi yang tak diambil gambarnya

tengok ja makanan yang banyak tu terus bling2 mata ct.. hahha
makan2 time.. wakakaa... sukenya weEee~~~
(nampak sangat ct kuat makan kan?) hahhaha
tapi walau kuat makan macam mana pun memang tak dapat abeshkan jugak lauk2 semua tuh.. banyak sangat...
dah selesai semuanya..
apa lagi.. sesi bergambar la pulak kan.. huhu
bergambar beramai2..
pewot da muncet..
kenyang bangat..
mana taknya.. ade kerang bakar,ikan bakar, ikan masak 3rasa, khailan ikan masin, ulam2, sambal belacan..
memang keyang dan puas ati lah makan..
sodap pn sodap tuh.. hihi
jom kita ke sesi bergambar pulak...
jeng3~~~~

p/s: kepada cik fieza.. semoga dapat sambung study tu na.. ingat2 r orang di bumi sintok tu.. agak2 nak kawin tu jangan lupa jemput (pesanan tok cik ekin gakz) hihi.. semoga semua yang hadir tok makan2 tu akan bahagia selalu..ingat daku dalam doamu.. may Allah bless u olz~~

design by:
nitie

No comments:

Post a Comment